Op zoek naar een tandarts in Capelle aan den IJssel?

Bent u op zoek naar een tandarts in Capelle aan den IJssel? Kies dan voor Tandzorg Capelle! Wij zijn een tandartsenpraktijk gevestigd in Capelle aan den IJssel. Bij pijntjes, ontstekingen of andere tandproblemen is het verstandig om zo snel als mogelijk een tandarts in Capelle aan den IJssel in te schakelen. Een gezond gebit is namelijk ontzettend belangrijk. Niet alleen zorgt een goed verzorgd gebit voor een mooie lach, ook helpt het met kauwen en voorkomt het gaatjes en pijntjes. Om die redenen wordt dagelijks tanden poetsen en periodieke bezoeken aan de tandarts in Capelle aan den IJssel aangeraden. Zo kunnen pijntjes en gaatjes op tijd verholpen worden en bent u altijd verzekerd van een goede mondhygiëne. Wilt u daarom graag een afspraak maken met Tandzorg Capelle? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Waarom kiezen voor Tandzorg Capelle?

Door voor Tandzorg Capelle te kiezen als uw tandarts in Capelle aan den IJssel geniet u van allerlei voordelen. Kiezen voor Tandzorg Capelle betekent:

  • Geen wachttijden en dus snel aan de beurt. Bij spoed wordt u dezelfde dag nog geholpen;
  • Geen onverwachte kosten. Wij geven u inzicht in de eigen bijdrage voor uw behandeling en hanteren wettelijk vaste tarieven;
  • Eerlijke zorgverlening: u wordt op vriendelijke en transparante wijze behandeld;
  • Om te zorgen dat u uw afspraak niet vergeet ontvangt u altijd een herinnering per e-mail;
  • Ruime openingstijden en tevens op zaterdag geopend;
  • Mondzorg van A tot Z: als tandarts in Capelle aan den IJssel leveren wij een diversiteit aan diensten;
  • Cum laude beoordeeld met een 8.7 door de officiële patiëntenfederatie-website;
  • Een brandschone praktijk. Wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan.

Over Tandzorg Capelle

Voor een tandarts in Capelle aan den IJssel bent u bij Tandzorg Capelle aan het juiste adres. Wij zijn een moderne en professionele tandartspraktijk en werken met een team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten. Dat stelt ons in staat om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Als tandarts in Capelle aan den IJssel kunnen we reguliere controles uitvoeren, vullingen plaatsen, uw tandvlees behandelen en kronen en bruggen plaatsen. Ook kunnen we u helpen met een kunstgebit, met cosmetische behandelingen en implantaten, met een wortelkanaalbehandeling en zelfs met chirurgische behandelingen. Onze zorgverlening is kwalitatief hoog, innovatief en op u als persoon afgesteld.

Een tandarts in Capelle aan den IJssel nodig? Neem gelijk contact op!

Zou u graag meer weten over wat we als tandarts in Capelle aan den IJssel voor u kunnen betekenen? Of wilt u zich inschrijven als patiënt bij onze tandartspraktijk? Neem dan gerust eens contact met ons op! U kunt zich ook online inschrijven via onze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 766 7000, per e-mail en middels het contactformulier.

Neem direct contact op!