Mondzorg in Capelle aan den IJssel gezocht?

Heeft u mondzorg in Capelle aan den IJssel nodig? Maak dan kennis met Tandzorg Capelle! Wij zijn een in Capelle aan den IJssel gevestigde tandartspraktijk. Een goede mondzorg in Capelle aan den IJssel is erg belangrijk. Is deze onvoldoende, dan riskeert u zweertjes, ontstekingen, gaatjes en andere pijntjes. Niet voor niets wordt aangeraden uw tanden dagelijks goed te poetsen en eens in de zoveel tijd langs een tandarts te gaan voor controle. De juiste mondzorg in Capelle aan den IJssel voorkomt gaatjes, houdt uw tanden mooi, doet uw glimlach een hoop goeds en zorgt er voor dat u uw gebit mooi kunt behouden op latere leeftijd. Wilt u uw gebit graag laten controleren of bent u om een andere reden op zoek naar een tandarts? Tandzorg Capelle helpt u graag verder met mondzorg in Capelle aan den IJssel! Neem gerust eens contact op voor meer informatie of schrijf u in als patiënt.

Waarom Tandzorg Capelle inschakelen voor mondzorg in Capelle aan den IJssel?

Als u mondzorg in Capelle aan den IJssel nodig heeft gaat u naar Tandzorg Capelle. Door voor onze tandartspraktijk te kiezen geniet u namelijk van allerlei voordelen, zoals:

  • Doordat wij geen wachttijden hebben bent u gelijk aan de beurt. Bij spoed helpen we diezelfde dag nog;
  • Geen onverwachte kosten. Aan de hand van een speciaal programma verschaffen wij inzicht in de eigen bijdrage van uw behandeling. Verder hanteren wij wettelijke vaste tarieven;
  • Eerlijke zorgverlening: wij houden van vriendelijkheid en transparantie;
  • We sturen altijd een herinnering per e-mail, zodat u uw afspraak niet zult vergeten;
  • Ruime openingstijden. Ook zijn we op zaterdagen geopend;
  • Mondzorg van A tot Z: mondzorg in Capelle aan den IJssel door middel van diverse diensten;
  • Cum laude beoordeeld met een 8.7 door de officiële patiëntenfederatie-website;
  • Onze praktijk is brandschoon.

Over Tandzorg Capelle

Voor mondzorg in Capelle aan den IJssel bent u bij Tandzorg Capelle aan het goede adres. Als moderne en professionele tandartspraktijk zijn wij in staat om kwalitatieve service te leveren dat op de persoon is afgesteld. Wij hebben de beschikking over ervaren tandartsen, vakkundige mondhygiënisten en gemotiveerde assistenten. Op die manier kunnen we u optimaal van dienst zijn. Wij verzorgen diverse vormen van mondzorg in Capelle aan den IJssel. Zo verzorgen we reguliere controles, kunnen we diverse behandelingen uitvoeren (zoals wortelkanaal, tandvlees, cosmetische of zelfs chirurgische behandelingen), en kunnen we kronen, bruggen, vullingen en implantaten plaatsen.

Mondzorg in Capelle aan den IJssel nodig? Neem dan contact op!

Wilt u zich voor de mondzorg in Capelle aan den IJssel graag inschrijven als patiënt bij Tandzorg Capelle? Doe dit dan gelijk via onze website, of neem eens contact met ons op. Graag vertellen we u meer over wat we voor u kunnen betekenen. U kunt ons per telefoon bereiken via 010 766 7000, per e-mail of door middel van het online contactformulier.

Neem direct contact op!