Het Team

Debby (preventieassistente)

Als hoofd-assistente is Debby verantwoordelijk voor een soepel verloop van de dagelijkse processen binnen onze praktijk. Door haar zorgzame karakter zal Debby er alles aan doen om uw zorgvraag naar behoren te beantwoorden. Kortom: Debby is een onmisbaar teamlid die u altijd met een glimlach zal ontvangen.

Razek Sharif MSc. (tandarts – praktijkeigenaar)

Als eigenaar ziet Razek het als zijn plicht om al onze patiënten van de beste zorg te voorzien. Hij houdt strikt toezicht op het kwaliteitsbeleid en zorgt er mede voor dat u als patiënt de hoogwaardige service ontvangt die u van ons mag verwachten. Wij beloven eerlijke en transparante zorgverlening en maken deze belofte als team graag waar! Als voorzitter van de tandartsen in regio IJssel- en Lekstreek onderhoudt Razek nauwe banden met collega tandartsen. Ons doel is immers om álle patiënten in de regio van optimale tandheelkundige zorg te voorzien.

Razek heeft affiniteit met meerdere raakvlakken binnen de tandheelkunde, waaronder cosmetische behandelingen (facings) en het plaatsen van kronen en bruggen. Tijdens zijn masterfase heeft hij zich verdiept in ‘complex kroon- en brugwerk’. Door zijn kalme werkwijze en betrouwbare benadering, zijn ook angstige patiënten bij Razek in goede handen.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk houdt Razek zijn tandheelkundige kennis op peil middels cursussen en periodiek intercollegiaal overleg. Daarnaast heeft hij de postgraduate opleiding Orale Implantologie gevolgd aan de Universteit van Gent in België en is hij verbonden aan de Associatie Nederlandse Tandartsen.


Jolanda (stoelassistente)

Jolanda is al jarenlang een van de vaste assistentes van tandarts Bakker. Zij zet zich volledig in voor een soepel en aangenaam behandelverloop.


Marcelien Bakker (tandarts)

Al jarenlang kunnen tal van patiënten van Jong tot oud rekenen op de kundige in situ de werkwijze van Marceline zijn vervuld haar rol als senior tandarts met veel enthousiasme binnen het team van Tandzorg Capelle in haar loopbaan heeft zij zich als algemeen practicus gericht op optimale zorgverlening voor haar patiënten goede communicatie staat hierin Centraal een luisterend oor is dan ook uiterst belangrijk vindt Marceline uiteindelijk gaat het om uw gebit door de nauwe samenwerking van Marceline met de specialisten in ons team kunnen onze patiënten adequaat binnenshuis geholpen worden voor de meeste behandelingen Denk hierbij aan het chirurgisch verwijderen van afgebroken tanden kiezen het plaatsen van implantaten maar ook een gebitsreiniging bij onze mondhygiëniste.


Corine (stoelassistente)

Door haar rustige werkwijze en jarenlange ervaring voelen onze patiënten zich bij Corine al gauw op hun gemak.


Paul van der Kroft (tandarts-specialist)

Paul heeft zich naast de algemene tandheelkunde gespecialiseerd in chirurgische behandelingen, waaronder met name het plaatsen van implantaten. Inmiddels heeft hij als senior tandarts met ruim 30 jaar ervaring talloze patiënten van goede zorg voorzien. Daarnaast heeft hij met veel plezier 4 jaar praktijk gevoerd in Italië, waardoor Paul ook vloeiend Italiaans spreekt! Bij specialistische behandelingen zoals het chirurgisch verwijderen van een kies of het plaatsen van implantaten met daarboven een kroon of brug, kunt u rekenen op de expertise van Paul.

Bettine (balie-assistente)

Bettine staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Sara Sharif MSc (tandarts)

Sara heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts! Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

Jennie (all-round assistente)

Jennie zet haar jarenlange ervaring als tandartsassistente graag in om u zo mogelijk van dienst te zijn. Zij verwelkomt u graag bij de receptie, maar assisteert ook regelmatig tijdens de behandeling. Jennie is een van de vertrouwde gezichten die u zult aantreffen bij uw bezoek aan onze praktijk.

Yarriz Lemmers MSc. (tandarts)

Een secure tandarts met oog voor de beste zorg voor zijn patiënten, zo wordt Yarriz waarschijnlijk het beste omschreven. Zijn enthousiasme voor zijn vakgebied gaat niet onopgemerkt aan onze patiënten voorbij. Yarriz vindt goede communicatie uiterst belangrijk en geeft de patiënt dan ook altijd volledig de ruimte eventuele wensen kenbaar te maken. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Dit uit zich uiteindelijk in een mooi behandelresultaat. Yarriz heeft zijn opleiding afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Hij volgt tevens meerdere cursussen ter verdieping van zijn interessegebieden binnen de tandheelkunde, waaronder kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Serita (balie-assistente)

Serita heet u met haar mooie glimlach graag van harte welkom in de praktijk. Zij is een van onze gewaardeerde teamleden die u aan de receptie zal ontvangen.


Bassam Hassan MSc., PhD. (tandarts/ implantoloog)

Bassam Hassan is een tandarts gespecialiseerd in orale implantologie, prothetische en restauratieve tandheelkunde. Hij studeerde als tandarts af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en hij heeft zijn PhD in de digitale implantologieplanning m.b.v. CBCT aan de vrije universiteit te Amsterdam behaald. Hij beschikt tevens over een master diploma in orale diagnostiek van de katholieke Universiteit Leuven en over een master In Prosthodontics van de Universiteit van Wenen te Oosterijk. B is parttime verbonden als gast hoogleraar prothetiek aan UCM Universiteit te Madrid en Medische Universiteit Wenen. In de afgelopen 12 jaar heeft hij meer dan 50 publicaties in geciteerde internationale tijdschriften geproduceerd en hij heeft meer dan 70 voordrachten in het binnen en buitenland gehouden. In 2017 heeft hij de eerste prijs bij de Europese vereniging van prosthodontie voor zijn onderzoek naar de digitale implantaten planning van edentaten patiënten gewonnen.

Azar (stoelassistente (BBL))

Azar ziet erop toe dat achter de schermen alles soepel verloopt. Ook aan de behandelstoel zal zij de tandarts voorzien van uitstekende assistentie.

Suzanne (stoelassistente (BOL))

Suzanne heeft oog voor detail, een eigenschap die zeker van pas komt in de behandelkamer! Achter de schermen zet zij zich voor de honderd procent in om de sterilisatie van het tandheelkundig instrumentarium secuur uit te voeren.

Nina (stoelassistente (BOL))

Nina ziet er samen met haar collega’s strikt op toe dat onze praktijk spik en span is. Zij is erg secuur en zet zich volledig in als stoelassistente en omloopassistente.

Hamid Zabihi (tandtechnieker)

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Chera Aziz (mondhygieniste)

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Amina Saïdi MSc. (tandarts)

Amina kan het beste worden omschreven als een kundige tandarts die uitermate goed in staat is haar patiënten zorgverlening te bieden in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Zij heeft haar studie voltooid aan de Universiteit van Leuven. Door haar nauwkeurige en gestructureerde benadering zal zij altijd eerst aandachtig uw wensen als patiënt aanhoren. Amina legt de nadruk op een pijnvrije behandeling, dus ook angstige patiënten zijn bij haar in goede handen. Zij heeft vaker intensief overleg met collega’s en houdt de regie over multidisciplinaire behandelingen door onze specialisten in te schakelen bij specifieke behandelingen. Zo wordt als team gezorgd voor een voorspoedig behandelverloop en goed behandelresultaat. Door het volgen van cursussen houdt Amina haar tandheelkundig kennisniveau altijd up to date!

Het Team

Debby (preventieassistente)

Als hoofd-assistente is Debby verantwoordelijk voor een soepel verloop van de dagelijkse processen binnen onze praktijk. Door haar zorgzame karakter zal Debby er alles aan doen om uw zorgvraag naar behoren te beantwoorden. Kortom: Debby is een onmisbaar teamlid die u altijd met een glimlach zal ontvangen.

Razek Sharif MSc. (tandarts – praktijkeigenaar)

Als eigenaar ziet Razek het als zijn plicht om al onze patiënten van de beste zorg te voorzien. Hij houdt strikt toezicht op het kwaliteitsbeleid en zorgt er mede voor dat u als patiënt de hoogwaardige service ontvangt die u van ons mag verwachten. Wij beloven eerlijke en transparante zorgverlening en maken deze belofte als team graag waar! Als voorzitter van de tandartsen in regio IJssel- en Lekstreek onderhoudt Razek nauwe banden met collega tandartsen. Ons doel is immers om álle patiënten in de regio van optimale tandheelkundige zorg te voorzien.

Razek heeft affiniteit met meerdere raakvlakken binnen de tandheelkunde, waaronder cosmetische behandelingen (facings) en het plaatsen van kronen en bruggen. Tijdens zijn masterfase heeft hij zich verdiept in ‘complex kroon- en brugwerk’. Door zijn kalme werkwijze en betrouwbare benadering, zijn ook angstige patiënten bij Razek in goede handen.

Naast zijn werkzaamheden in de praktijk houdt Razek zijn tandheelkundige kennis op peil middels cursussen en periodiek intercollegiaal overleg. Daarnaast heeft hij de postgraduate opleiding Orale Implantologie gevolgd aan de Universteit van Gent in België en is hij verbonden aan de Associatie Nederlandse Tandartsen.


Jolanda (stoelassistente)

Jolanda is al jarenlang een van de vaste assistentes van tandarts Bakker. Zij zet zich volledig in voor een soepel en aangenaam behandelverloop.


Marcelien Bakker (tandarts)

Al jarenlang kunnen tal van patiënten van Jong tot oud rekenen op de kundige in situ de werkwijze van Marceline zijn vervuld haar rol als senior tandarts met veel enthousiasme binnen het team van Tandzorg Capelle in haar loopbaan heeft zij zich als algemeen practicus gericht op optimale zorgverlening voor haar patiënten goede communicatie staat hierin Centraal een luisterend oor is dan ook uiterst belangrijk vindt Marceline uiteindelijk gaat het om uw gebit door de nauwe samenwerking van Marceline met de specialisten in ons team kunnen onze patiënten adequaat binnenshuis geholpen worden voor de meeste behandelingen Denk hierbij aan het chirurgisch verwijderen van afgebroken tanden kiezen het plaatsen van implantaten maar ook een gebitsreiniging bij onze mondhygiëniste


Corine (stoelassistente)

Door haar rustige werkwijze en jarenlange ervaring voelen onze patiënten zich bij Corine al gauw op hun gemak.


Paul van der Kroft (tandarts-specialist)

Paul heeft zich naast de algemene tandheelkunde gespecialiseerd in chirurgische behandelingen, waaronder met name het plaatsen van implantaten. Inmiddels heeft hij als senior tandarts met ruim 30 jaar ervaring talloze patiënten van goede zorg voorzien. Daarnaast heeft hij met veel plezier 4 jaar praktijk gevoerd in Italië, waardoor Paul ook vloeiend Italiaans spreekt! Bij specialistische behandelingen zoals het chirurgisch verwijderen van een kies of het plaatsen van implantaten met daarboven een kroon of brug, kunt u rekenen op de expertise van Paul.

Bettine (balie-assistente)

Bettine staat bekend om haar vriendelijke karakter. Haar glimlach is haar trademark!

Sara Sharif MSc (tandarts)

Sara heeft haar zesjarige tandheelkundestudie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam voltooid. Al vanaf haar zevende levensjaar had zij de droom om tandarts te worden. Sara is dan ook een tandarts in hart en ziel. Zij is geliefd bij zowel volwassenen, maar zeker ook bij de kleine patiëntjes. Zo kan zij de behandeling zo leuk mogelijk maken door professionele technieken toe te passen die zij heeft geleerd tijdens haar klinische verdieping in de pedodontologie (kinder-tandheelkunde). Uw kind komt voortaan lachend naar de tandarts! Ook heeft Sara tijdens haar studie een extra klinische verdieping gevolgd over orale kinesiologie. Dit is het vakgebied dat zich o.a. bezighoudt met spier-, bot- en gewrichtsklachten (musculoskelettale stoornissen). Als lid van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der tandheelkunde (KNMT) houdt zij haar vakkennis goed op peil.

Jennie (all-round assistente)

Jennie zet haar jarenlange ervaring als tandartsassistente graag in om u zo mogelijk van dienst te zijn. Zij verwelkomt u graag bij de receptie, maar assisteert ook regelmatig tijdens de behandeling. Jennie is een van de vertrouwde gezichten die u zult aantreffen bij uw bezoek aan onze praktijk.

Yarriz Lemmers MSc. (tandarts)

Een secure tandarts met oog voor de beste zorg voor zijn patiënten, zo wordt Yarriz waarschijnlijk het beste omschreven. Zijn enthousiasme voor zijn vakgebied gaat niet onopgemerkt aan onze patiënten voorbij. Yarriz vindt goede communicatie uiterst belangrijk en geeft de patiënt dan ook altijd volledig de ruimte eventuele wensen kenbaar te maken. Hij denkt goed mee en is oplossingsgericht. Dit uit zich uiteindelijk in een mooi behandelresultaat. Yarriz heeft zijn opleiding afgerond aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Hij volgt tevens meerdere cursussen ter verdieping van zijn interessegebieden binnen de tandheelkunde, waaronder kindertandheelkunde en esthetische tandheelkunde.

Serita (balie-assistente)

Serita heet u met haar mooie glimlach graag van harte welkom in de praktijk. Zij is een van onze gewaardeerde teamleden die u aan de receptie zal ontvangen.


Bassam Hassan MSc., PhD. (tandarts/ implantoloog)

Naast zijn ‘Master of Medical Imaging’ aan de Universiteit van Leuven, is Bassam in 2010 gepromoveerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Momenteel is hij tevens verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam als universitair docent. In de afgelopen jaren heeft Bassam meer dan 25 internationale publicaties geproduceerd en is hij tevens co-redacteur van een aantal internationale tijdschriften. Bassam verricht met name specialistische behandelingen, waaronder het plaatsen van implantaten en het chirurgisch verwijderen van afgebroken tanden en (verstandskiezen). Dit betekent dat u in de meeste gevallen niet verwezen hoeft te worden naar het ziekenhuis. Zo kunt u sneller binnenshuis geholpen worden, maar vaak bespaart dit u ook uw eigen risico!

Azar (stoelassistente (BBL))

Azar ziet erop toe dat achter de schermen alles soepel verloopt. Ook aan de behandelstoel zal zij de tandarts voorzien van uitstekende assistentie.

Suzanne (stoelassistente (BOL))

Suzanne heeft oog voor detail, een eigenschap die zeker van pas komt in de behandelkamer! Achter de schermen zet zij zich voor de honderd procent in om de sterilisatie van het tandheelkundig instrumentarium secuur uit te voeren.

Nina (stoelassistente (BOL))

Nina ziet er samen met haar collega’s strikt op toe dat onze praktijk spik en span is. Zij is erg secuur en zet zich volledig in als stoelassistente en omloopassistente.

Hamid Zabihi (tandtechnieker)

Een laboratorium aan huis! Dat brengt talloze voordelen met zich mee. Zo kunnen wij het kwaliteitsbeleid nauwlettend in de gaten houden. Wij kunnen garanderen dat wij met de beste materialen werken en eventuele aanpassingen/ reparaties kunnen vaak dezelfde dag nog uitgevoerd worden. Hamid is onze tandtechnieker en draagt zorg voor de aflevering van een mooi werkstuk! Het leuke aan zijn werk is, dat hij samen met de patiënt en de tandarts werkt aan een mooi eindresultaat. Door middel van korte communicatielijnen kan bij ons in de praktijk direct worden ingespeeld op de wensen van de patiënt. Hamid kan zelfs tijdens de afspraak met de patiënt aanwezig zijn, om samen met de tandarts een optimaal eindresultaat te verkrijgen. Als de patiënt tevreden de deur uitloopt met een nieuwe voorziening in de mond dan kan de dag van hamid niet meer stuk. Zijn motto is: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Chera Aziz (mondhygieniste)

Een betrouwbare kracht die al jaren bij Mondzorg Fascinatio werkzaam is als mondhygiëniste. Chera heeft haar opleiding genoten aan de hogeschool InHolland te Amsterdam. Gedurende haar studie heeft Chera zich middels een minor gespecialiseerd in de parodontologie. Zij staat bekend om haar gedrevenheid en passie om de beste zorg te verlenen.

Amina Saïdi MSc. (tandarts)

Amina kan het beste worden omschreven als een kundige tandarts die uitermate goed in staat is haar patiënten zorgverlening te bieden in een vertrouwde en ontspannen sfeer. Zij heeft haar studie voltooid aan de Universiteit van Leuven. Door haar nauwkeurige en gestructureerde benadering zal zij altijd eerst aandachtig uw wensen als patiënt aanhoren. Amina legt de nadruk op een pijnvrije behandeling, dus ook angstige patiënten zijn bij haar in goede handen. Zij heeft vaker intensief overleg met collega’s en houdt de regie over multidisciplinaire behandelingen door onze specialisten in te schakelen bij specifieke behandelingen. Zo wordt als team gezorgd voor een voorspoedig behandelverloop en goed behandelresultaat. Door het volgen van cursussen houdt Amina haar tandheelkundig kennisniveau altijd up to date!

Het Team